Autobanden voor uw auto bij Van de Wal Oirschot in Oirschot

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Van de Wal Oirschot beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Van de Wal Oirschot zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Van de Wal Oirschot winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Van de Wal Oirschot gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Oirschot (Noord-Brabant), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Van de Wal Oirschot biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Oirschot bent u Van de Wal Oirschot altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Van de Wal Oirschot
Industrieweg 34c
5688 DP

tel.: 0499-550195
mail: werkplaats@vakgaragevandewal.nl