Kleine beurt in Oirschot

Bij Vakgarage Van De Wal Oirschot wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van De Wal Oirschot niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van De Wal Oirschot voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Oirschot altijd langs Vakgarage Van De Wal Oirschot om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Oirschot? Kom dan langs Industrieweg 34c in Oirschot (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail werkplaats@vakgaragevandewal.nl of bel naar 0499-550195.

Contactgegevens

Vakgarage Van De Wal Oirschot
Industrieweg 34c
5688 DP Oirschot

tel.: 0499-550195
mail: werkplaats@vakgaragevandewal.nl