APK in Oirschot 

Bij  Vakgarage Van De Wal Oirschot is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Van De Wal Oirschot uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Van De Wal Oirschot geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Oirschot die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Oirschot en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Oirschot? Kom dan langs Industrieweg 34c in Oirschot (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail werkplaats@vakgaragevandewal.nl of bel naar 0499-550195.

Contactgegevens

Vakgarage Van De Wal Oirschot
Industrieweg 34c
5688 DP Oirschot

tel.: 0499-550195
mail: werkplaats@vakgaragevandewal.nl